Pameran Canton ka-119 tina Hardware JKL

Saatos réformasi 60 taun sareng pamekaran anu inovatif, Canton Fair parantos tahan kana sababaraha tantangan sareng henteu pernah diganggu. Canton Fair ningkatkeun hubungan perdagangan antara Cina sareng dunya, nunjukkeun citra sareng prestasi pamekaran Cina. Mangrupikeun platform anu paling saé pikeun perusahaan Cina ngajajah pasar internasional sareng basis conto pikeun nerapkeun strategi Cina pikeun kamekaran perdagangan luar negeri. Canton Fair mangrupikeun platform anu pangpayunna kanggo ngamajukeun perdagangan luar negeri Cina, sareng barometer sektor perdagangan asing. Éta mangrupikeun jandéla, épisode sareng simbol pembukaan Cina.
 
2-1F221111A0T6 2-1F221111F6322 2-1F221111H4F7 2-1F221111I9306 2-1F221111K45D 2-1F221111Q3D6 2-1F221111S1325 2-1F221111T64S 2-1F221111604M2 2-1F221111620M4 2-1F221111636257 ye

Pos waktos: Aug-19-2020