Klem Kaca

  • 7SC-1617 Stainless steel railing accessories railing handrail accessories glass handrail accessories – upright post head

    7SC-1617 asesoris pager stainless steel pager aksésoris kétang gelas aksésoris gelas - nangtung pos sirah

    Ngaran produk SC-1617 Asesoris pager stainless steel railing handrail accessories handrail handrail accessories - straight post head Model No. SC-1617 Surface Finish Hairline / Mirror / semi-gloss Color Original color Material SS304 / SS316 Dimension (mm) H: 105 B: 60 A: 30 Sértipikat ISO9001: 2015 / SGS Aplikasi Hal ieu utamina dianggo salaku kolom pangrojong tina tangga tangan stainless steel, pager balkon, pager jalan, sareng pegangan tangan anu sanés. Melak Tim Kami Tim Kami Pasti ...
  • SC-1612 Wholesale China Manufacturer Handrail Accessories Stainless Steel Railing End Cap Fittings- Closure cap

    SC-1612 Grosir Cina Produsén Handrail Asesoris Stainless Steel Railing End Cap Fittings- Caption cap

    Ngaran produk SC-1612 Grosir Cina Produsén Handrail Asesoris Stainless Steel Fittings - Tutup tutup Modél No. SC-1612 Surface Finish Hairline / Eunteung / semi-gloss Warna warna aslina Bahan SS304 / SS316 Dimension (mm) H: 25.5 Φ51 Sértipikat ISO9001: 2015 / Aplikasi SGS Seueur dianggo dina sistem panyalindungan pagerungan, ngalayanan salaku perlengkapan sareng panyambungna pegangan tangan. Tutuwuhan Kami Tim Kami Sértipikat Kami Naha milih kami? 1, Kami pabrik (pabrik). Kami ngahasilkeun ...