Casting beusi

  • SC-1603 Stainless Steel Drain With Frame

    SC-1603 Solokan Stainless Steel Kalayan Pigura

    The solokan stainless steel kalayan pigura dilakukeun ku palang palang sareng palang palang numutkeun susunan pakan baja-baja, dina jarak tekanan tinggi dina welder résistansi dilas ku motong, sayatan, pangbukaan, langkung ti prosés konci sapertos ngolah sareng kana kabutuhan pelanggan réngsé produk.

  • Customized Special Shape Stainless Steel Grating water tank water channel China Factory

    Disaluyukeun Wangun Khusus Steel Steel Grating saluran cai bak cai saluranna Pabrik Cina

    Jenis grating stainless steel jenis ieu didamel ku desain tugas beurat janten eusi ngajaga ngalawan korosi, mastikeun katahanan sareng kagumantungan. Éta dilakukeun ku kualitas luhur 304 atanapi 316 stainless steel kalayan pangerjaan anu saé.

  • High Class Stainless Steel Balustrade for Handrail

    Kelas Tinggi Baja stainless steel pikeun Handrail

    * Kami ahli pabrik dina ngahasilkeun balustrade salami 15 taun.

    * Balustrade stainless steel kami didamel ku 316 kelas, eusi pikeun ngalindungan diri tina korosi, mastikeun katahanan sareng kagumantungan.

    * Caang sareng geulis

    * Struktur Logam Padet langkung Kandel, Desain tugas beurat, kasar sareng awét. Cocog pikeun 8-12mm (3.1Inch-4.8Inch) Kandel Gelas.

    * Ukuran sareng permukaan khusus