Produk Kami

PILIHAN JKL HARDWARE Pikeun KATUNGGARAN

PRODUK ENJINI Waja 3 KAUNTUNGAN UTAMA DIJADI, PRODUK ANDA LEUWIH KOMPETITIVENSI

  • Dongguan Jiankelong Hardware Co.,Ltd

Tentang Kami

Dongguan Jiankelong Hardware Co., Ltd anu khusus kana produk stainless steel perenahna di Song bo tang Industri Zona Changping Town, Dongguan City, Provinsi Guangdong. Angkutanna pisan merenah na éta caket palabuhan shenzhen. Pabrik urang nutupan 25.000 méter sékadér, Sareng tutuwuhan 30,000 méter pasagi sanésna aya dina ngawangun. Tutuwuhan urang diwangun ku bengkel mesin, produk stainless steel ngarakit bengkel, lokakarya pelat logam, lokakarya kabinet stainless steel ngarakit, sareng struktur stainless steel ngarakit lokakarya.

Hormat
  • ISO9001:2015(0)
  • S28C-2100312130500_0001(0)
  • S28C-2100312130300_0001(0)
  • S28C-2100312130400_0001(0)
  • S28C-2100312130501(0)_0001
  • S28C-2100312130600(0)_0001
  • S28C-2100312130700(0)_0001
  • S28C-2100312130801_0001(0)
  • _DSC0014-1(0)
  • _DSC0015-1(0)
  • _DSC0017-1(0)
  • _DSC0016-1(0)

Kauntungan urang

PRODUK

JKL parantos lulus sistem manajemen mutu ISO9001-2015, meunang gelar mérek terkenal propinsi Guangdong. JKK mangrupikeun anggota ti Asosiasi Dekorasi Gedong Guangzhou.

019

Kauntungan urang

TENTANG KAMI

JKL parantos lulus sistem manajemen mutu ISO9001-2015, meunang gelar mérek terkenal propinsi Guangdong. JKK mangrupikeun anggota ti Asosiasi Dekorasi Gedong Guangzhou.

road1

Kauntungan urang

TAROS KAMI

JKL parantos lulus sistem manajemen mutu ISO9001-2015, meunang gelar mérek terkenal propinsi Guangdong. JKK mangrupikeun anggota ti Asosiasi Dekorasi Gedong Guangzhou.

256637-1P52R2054329

Kauntungan urang

Proyék

JKL parantos lulus sistem manajemen mutu ISO9001-2015, meunang gelar mérek terkenal propinsi Guangdong. JKK mangrupikeun anggota ti Asosiasi Dekorasi Gedong Guangzhou.

2-160P91445455a

Kauntungan urang

BERITA

JKL parantos lulus sistem manajemen mutu ISO9001-2015, meunang gelar mérek terkenal propinsi Guangdong. JKK mangrupikeun anggota ti Asosiasi Dekorasi Gedong Guangzhou.

9
RAKAN BISNIS
  • 1-1606241G1070-L
  • 2-160P910143cQ
  • 2-160P9101532D6
  • 2-160P9101413457
  • 2-160P9101611515
  • 2-160P91015021H
  • 2-160P9101551921
  • 2-160P9101632162