Asuransi Kualitas

Kualitas Approach

1. Kawijakan kualitas perusahaan dirumuskeun sareng disatujuan ku sadaya tim dina manual kualitas.

2. Kalayan kartu publisitas, koran témbok, papan wahyu, pendidikan sareng pelatihan pikeun mastikeun yén sadaya tingkat pagawé ngarti kana kawijakan kualitas sareng nerapkeunana.

3. Penerapan sareng palaksanaan kabijakan kualitas bakal dievaluasi sareng marios dina tinjauan manajemén.

4. Kawijakan kualitas perusahaan mangrupikeun komitmen kana sarat kualitas palanggan, sareng éta mangrupikeun tujuan unggal pagawé. Ieu

ngadorong karyawan di sadaya tingkatan perusahaan pikeun ngalakukeun upaya anu teu henti pikeun ningkatkeun kualitas produk sareng nyayogikeun

produk jeung jasa pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan klién.

5. Kawijakan kualitas perusahaan:

balustrade (1)

Perhatosan, ati-ati sareng sabar

Cjalma lién-orientasi, meunang ku luhur kualitas, partisipasi pinuh, kaunggulan

Kualitas anu munggaran, kualitas pangluhurna nyaéta prinsip produksi sadayana staf kami, sareng éta mangrupikeun kahirupan perusahaan. Salawasna diutamakeun kualitas sareng kaamanan, sareng teras-terasan milari kasempetan pikeun paningkatan. Unggal palanggan gaduh kayakinan sareng kapuasan pinuh ku kami. Méré palanggan pangrojong panglegana nyaéta tujuan sadaya staf kami.