Lingkungan Béngkél

Factory full view 1
Administrative Area

Area Administratif

Packaging workshop 1

Bengkel bungkusan 1

Packaging workshop 2

Bengkel bungkusan 2

workshop 1

bengkel 1

workshop 2

bengkel 2

road

Tembok Tutuwuhan Luar

Mechanics

Mékanika

workshop

Tembongkeun kamar

DSC_0445
DSC_0446
DSC_0447
DSC_0448
DSC_0507