Warta

  • The Stainless Steel World Conference& Expo in Masstricht, the Netherland

    Konperénsi & Pameran Dunya Steel Baja di Masstricht, Walanda

    Kami parantos hasil lebet kana Konferensi & Pameran Dunya Steel di Masstrict, Netherland ti 26th-28th Nopémber 2019. Sareng produk kami parantos seueur dipuji ku Pamilon ti sakumna dunya.
    Maca deui
  • The 119th Canton Fair of JKL Hardware

    Pameran Canton ka-119 tina Hardware JKL

    Saatos réformasi 60 taun sareng pamekaran anu inovatif, Canton Fair parantos tahan kana sababaraha tantangan sareng henteu pernah diganggu. Canton Fair ningkatkeun hubungan perdagangan antara Cina sareng dunya, nunjukkeun citra sareng prestasi pamekaran Cina. Éta mangrupikeun platform anu pangsaéna pikeun Cina c ...
    Maca deui
  • Specification of common stainless steel tubes for balustrade

    Spésifikasi tina tabung stainless steel umum pikeun balustrade

    38mm X 38mm pikeun balustrade leutik, 51mm X 51mm atanapi 63mm X 63mm pikeun balustrade ageung, kandelna 1.5mm dugi 2.0mm
    Maca deui
  • Difference Between SS304 and SS316 Materials

    Bédana Bahan SS304 sareng SS316

    Baja stainless SS316 biasana dianggo pikeun pager dipasang di caket situ atanapi laut. SS304 mangrupikeun bahan anu paling umum di jero rohangan atanapi di luar ruangan. Salaku peunteun dasar Amérika AISI, bédana praktis antara 304 atanapi 316 sareng 304L atanapi 316L nyaéta eusi karbon. Rentang karbon maksimum 0,08% ...
    Maca deui
  • The 118th Canton Fair of JKL Hardware

    Pameran Canton ka-118 JKL Hardware

    Pameran Impor sareng Ékspor Tiongkok, ogé katelah "Canton Fair", didirikeun taun 1957. Dibarengan ku Menteri Perdagangan RRC sareng Pamaréntah Rahayat Propinsi Guangdong sareng diayakeun ku Pusat Perdagangan Luar Negeri China, éta dilaksanakeun unggal usum semi sareng gugur di Guangzhou, Cina. Canton Fair nyaéta ...
    Maca deui
  • The 17th China (Guangzhou)International Building Decoration Fair

    Pameran Hiasan Bangunan Internasional China (Guangzhou) ka-17

    Panyatur: Pusat Perdagangan Luar Negeri China (Grup) / Asosiasi Dekorasi Gedong Cina Host: Pameran Asing Péran Guangzhou Pameran Umum Corp. TotalScale: Pameran 380,000 Méter Pasagi: langkung ti 2.400 Datang: sakitar 140,000 Afiliasi ka Pusat Perdagangan Luar Negeri China (Grup), anu isdirectl. ..
    Maca deui
  • The 10th South China stainless steel & Metal exhibition

    Paméran stainless steel & Logam Tiongkok Kidul ka-10

    Pangatur: Chengzhan Exhibition Service Co., Ltd. Kontak: Mr. Chu Alamat : Room 1008, Gedong 1, gedong kantor Hengfu Internasional, 11 Jihua Road, Chancheng District, Kota Foshan, Provinsi Guangdong (PC: 528000) Taun na di cinyusu . Sareng teu aya waktos anu kedah kaleungitan dina usaha nangkep ...
    Maca deui