Profil Perusahaan Sareng Budaya Perusahaan

top-logo

Dongguan Jiankelong Hardware Co., Ltd.anu khusus kana produk stainless steel aya di Zona Industri Songbaitang di Kota Changping, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong. Angkutanna merenah pisan sareng éta caket kana palabuan sénter. Pabrik urang nutupan 25.000 méter sékadér, Sareng tutuwuhan 30,000 méter pasagi sanésna aya dina ngawangun. Tutuwuhan urang diwangun ku bengkel mesin, produk stainless steel ngarakit bengkel, lokakarya pelat logam, lokakarya kabinet stainless steel ngarakit, sareng struktur stainless steel ngarakit lokakarya.

Kami khusus dina balustrade stainless steel & handrail, parut & solokan, témbok divider logam & logam lambar, kurung stainless steel pikeun stasiun karéta. Aya total genep Series sareng rébuan produk. Sadaya produk ngadopsi stainless steel kelas 304 & 316 kalayan padika bérés anu béda pikeun nyumponan sarat anu béda tina klien kami. Sajauh ieu, produk kami parantos dijual saé pisan sareng terkenal di pasar domestik sareng luar negeri, kalebet HongKong, Singapura, Australia, Eropa, Amérika Kalér sareng Wétan Tengah.

JKL taat kana filsafat bisnis "milari kasalametan kalayan kualitas, berkembang kalayan inovasi, sareng nyiptakeun harmoni sareng jasa". Kami parantos kéngingkeun gelar sareng sertipikat "Produk Terkenal Cina", "Merek Terkenal Cina", "Produk Pilihan Cina pikeun Konstruksi Proyék", sareng "Produk Berkualitas Nasional" .Kami parantos kéngingkeun reputasi anu saé, sareng pangaruhna parantos ningkat dinten ku beurang. JKL ayeuna katelah salaku "ahli hardware arsitéktur stainless steel Cina."

JKL parantos lulus sistem manajemen mutu ISO9001-2015, meunang gelar mérek terkenal propinsi Guangdong. JKK mangrupikeun anggota ti Asosiasi Dekorasi Gedong Guangzhou.

company profile1

Kami nekenkeun kana pangwangunan budaya perusahaan: pikeun ngalayanan palanggan sareng tumuh babarengan; hormat ka supplier kami sareng ngahontal kaayaan win-win; pikeun ngurus staf kami sareng bagikeun babarengan. Ku ngembangkeun budaya perusahaan, skala produksi sareng penjualan urang ningkat unggal dinten. Kami parantos narik seueur ahli pikeun ngiluan perusahaan urang, sareng tingkat manajemén kami ngaléngkah ka internationalizaton.

Tujuan pangembangan jangka panjang urang janten perusahaan manufaktur pakakas paling terkenal di Delta Walungan Mutiara sareng janten conto anu saé pikeun Counterparts kami! Kalayan prinsip bisnis pikeun nyayogikeun palanggan sareng produk sareng jasa pangsaéna, pikeun ngawangun langkung seueur konstruksi anu munggaran.

Wilujeng sumping di JKL sareng kami kersa kerjasama sareng anjeun. Hayu urang nyiptakeun masa depan anu langkung cerah!

Budaya Perusahaan

enterprise (2)
enterprise (1)
enterprise (3)