Produk

  • Stainless Steel Glass Clamp Railing Clamp Glass Mounting Brackets for Balusters Railing Post/Balcony/Terrace/Handrail Banister/Pool

    Stainless Steel Glass Clamp Railing Clamp Glass Mounting Brackets for Balusters Railing Post / Balkon / Terrace / Handrail Banister / Pool

    • Kalayan panggunaan saderhana spigots kaca Pool, anjeun tiasa nyandak daya tarik modéren ka kolam renang atanapi halaman buruan anjeun.
    • Lengkepan kolam renang anjeun atanapi daérah luar anu sanésna sareng pager Kaca Tanpa Bingkai.
    • Dirancang pikeun instalasi gampang-do-diri, liang pangeboran dina gelas henteu diperyogikeun, kantun pasang spigot sareng anjeun parantos réngsé.
    • Gelasna dipasang sareng sistem gesekan énggal, dimana éta dicekel ku baju karét tina spigot.
  • SC一1306

    SC 一 1306

    • Sampurna pikeun kolam renang kaca, kebon kaca, balustrade, tangga sareng sajabina
    • Ngaliwatan cor cor integral, spigots urang ngagaduhan kaunggulan kakuatan sareng kaamanan anu luhur
    • Teu aya liang anu diperyogikeun pikeun panél kaca. Sekrup sareng tutup piring disertakeun, anjeun henteu kedah ngagaleuh misah ti tempat anu sanés.
    • Cocog sareng ketebalan kaca 8mm, 10mm, 12mm, 15mm atanapi 5/16 inci, 3/8 inci, 1/2 inci, 9/16 inci kaca marah marah
    • Instalasi gampang - difokuskeun DIY
  • SC一1308

    SC 一 1308

    • JKL Glass Panel Post, didamel ku kualitas luhur 304 stainless steel, langkung awét sareng langkung kuat tibatan baja normal atanapi alloy aluminium, résistansi langkung hadé dina karat, korosi sareng abrasi.
    • Téknologi canggih kalayan satin pagawean, modéren sareng elegan.
    • Desain saderhana sareng dipercaya, liang pangeboran diperyogikeun pikeun ngamankeun panél kaca
    • Cocog sareng panel kaca 8-12mm, gampang dipasang
    • sampurna pikeun kolam renang kaca, kebon kaca, balustrade, tangga sareng sajabina
  • Stainless Steel 316 Grade Wall Mount Staircase Handrail Bracket for Flat Surface Square Rectangle Top Rail Tube, Satin Finish

    Stainless Steel 316 Kelas Tembok Gunung Tangga Handrail Bracket pikeun Datar Permukaan Square Rectangle Top Rail Tube, Satin Finish

    • Kelas stainless steel 316, satin bérés
    • Panyekel fleksibel, tiasa cocog sareng sudut handrail anu béda
    • 3 liang pikeun langkung kakuatan sareng dukungan
    • Pikeun dipaké nganggo logam bunder atanapi kai luhur rel
  • Stair Brackets Handrail Brackets for Staircases

    Tangga Kurung Handrail Kurung pikeun Staircases

    • Baja stainless steel 304 Handrail Kurung, Satin Nikel Tangga Kurung.
    • Kurung handrail pikeun liang tangga pikeun kakuatan anu langkung seueur sareng dukungan kalayan panutup flange.
    • Témbok Pelat Tembok: 48mm; Lempeng Handrail 48 x 32mm; Tonjolan Tina Tembok: 60mm; Cocog pikeun tabung 45-60mm.
    • Handrail pikeun logam bunder atanapi rel luhur kai.
  • Stainless Steel 316 Grade Wall Mount Staircase Handrail Bracket for Flat Surface Square Rectangle Top Rail Tube

    Stainless Steel 316 Kelas Tembok Gunung Tangga Handrail Kurung pikeun Datar Surface Square Rectangle Top Rail Tube

    • Sampurna pikeun témbok cecekelan dipasang
    • Kelas stainless steel 316, satin bérés
    • Padet dina hiji potongan
    • 3 liang pikeun langkung kakuatan sareng dukungan
    • Pikeun dipaké nganggo logam datar atanapi rel luhur kai
  • Stainless Steel Glass Clamp Railing Clamp Glass Mounting Brackets for Balusters Railing Post/Balcony/Terrace/Handrail Banister/Pool

    Stainless Steel Glass Clamp Railing Clamp Glass Mounting Brackets for Balusters Railing Post / Balkon / Terrace / Handrail Banister / Pool

    • KACAM KACA - 8PCS Klem Kaca, Cocog pikeun Gelas 6-8mm.
    • MATERI KUALITAS TINGGI - Ngadamel tina 304 Stainless Steel, Langkung Kuat sareng Kuat, Anu Henteu Karat, Kalayan Cai sareng Kalayan Panas, Henteu Gampang Ruksak.
    • ADJUSTABLE - Kalayan Lapisan Karét sareng Sekrup Ngepaskeun Mikro, Éta Cocog pikeun 8-10mm Kandel Gelas.
    • GAMPANG Masang - Hadé sareng Hexagon Diver, Gampang Ngaleuleuskeun atanapi Ngégél Screws.
    • Aman - Gasket Karét Tiasa stabil sareng aman pikeun Ngalereskeun dina Gelas, Saé Cocog pikeun Ngalereskeun Kaca Balustrade, Tangga, Handrail, Jsb.
  • Decorative Aluminium Expanded

    Aluminium Hiasan Dilegakeun

    Spésifikasi Nami Produk Dekoratif Aluminium Bagian Diperluas Permukaan Rengse Anodizing Perunggu Warna Perunggu / pola Pola Strand Mesh Bahan Diménsi Aluminium Diménsi (mm) 3672 * 1200mm Strand lebar 25mm Sértipikat ISO9001: 2015 / SGS Scope Applicable: Curtain Wall, dekoratif bolong, Catwalks Kauntungan: 1. Aluminium Expaced Metal Mesh nyayogikeun permukaan anu ekonomis, awét sareng tahan tahan. 2. Mesh logam anu diperpanjang ngagaduhan sipat tingali-liwat anu hadé anu ngamungkinkeun hawa sareng ...
  • Uzbekistan Compass Mall

    Uzbekistan Compass Mall

    Nami produk : Uzbekistan Compass Mall

    Kategori : Proyék

  • Stainless Steel Handrail Railing Fixing bracket

    Baja stainless steel Handrail Railing Fixing bracket

    Spésifikasi Nami Produk Handrail Railing Fixing bracket Surface Finish Hairline / Matt Warna warna aslina / pérak / warna PVD Bahan SS304 / SS316 / SS316L Diménsi (mm) 150 * 18 * 30 Sértipikat ISO9001: 2015 Paket Angkutan: Plastik / tas gelembung + kotak + karton atanapi sakumaha pamundut konsumén 'Kauntungan: OEM & ODM kasayogikeun dilarapkeun: Baluster Constrcution, Nyambungkeun kaca sareng handrail. pikeun 38.1,42.4,48.3,50.8,63.5mm pipa buleud Tutuwuhan Kami O ...
  • Karl Lagerfeld Hotel,Macau
  • SC-1606 Stainless Steel Grating and Drain made by the manufacturer of china

    SC-1606 Grating Kalér stainless steel sareng solokan didamel ku pabrikan china

    * Tiasa disaluyukeun sacara profesional numutkeun kabutuhan pelanggan.

    * Spesifikasi produk umum tingal ieu.

    * Ventilasi, cahaya, dissipation panas, non-slip, ledakan-buktina saé.

    * Gampang dipasang sareng ngaleupaskeun.

    * Pola tiasa didamel pelanggan.

123456 Teras> >> Halaman 1/6