Bagéan Metal Lambaran Aluminium

  • Decorative Aluminium Expanded

    Aluminium Hiasan Dilegakeun

    Spésifikasi Nami Produk Dekoratif Aluminium Bagian Diperluas Permukaan Rengse Anodizing Perunggu Warna Perunggu / pola Pola Strand Mesh Bahan Diménsi Aluminium Diménsi (mm) 3672 * 1200mm Strand lebar 25mm Sértipikat ISO9001: 2015 / SGS Scope Applicable: Curtain Wall, dekoratif bolong, Catwalks Kauntungan: 1. Aluminium Expaced Metal Mesh nyayogikeun permukaan anu ekonomis, awét sareng tahan tahan. 2. Mesh logam anu diperpanjang ngagaduhan sipat tingali-liwat anu hadé anu ngamungkinkeun hawa sareng ...
  • GJ一1610

    GJ 一 1610

    ART.NOGJ 一 1610 Marterial H B A Finish SUS304 45 68 8-12 Hairline SUS316
  • Stainless Steel Floor Drain Cover

    Lantai stainless steel solokan Cover

    Lantai solokan lantai stainless steel tiasa gancang diluncurkeun, éta gampang Instalasi, ku Suku Disaluyukeun sareng sisi flange. Gampang dibersihkeun, ku tutup siphon sareng parut anu tiasa dicabut, pamasangan anu aman sareng panggunaan, kalayan sisina lemes.

  • SC-1611 Balustrade Handrail Post Pipe End Cap Accessories Decorative Stainless Steel Railing Hemisphere End Cap Fittings

    SC-1611 Balustrade Handrail Post Pipe End Cap Asesoris Dekoratif Stainless Steel Railing Hemisphere End Cap Fittings

    Ngaran produk SC-1611 Balustrade Handrail Post Pipe End Cap Asesoris Dekoratif Stainless Steel Railing Hemisphere End Cap Fittings Model No. SC-1611 Surface Finish Hairline / Eunteung / semi-gloss Warna warna aslina Bahan SS304 / SS316 Dimension (mm) H: 25.5 Φ51 Sértipikat ISO9001: Aplikasi 2015 / SGS Seueur dianggo dina panyambungan sareng ngalereskeun kétang dina sistem panyalindungan pagereman Tutuwuhan Kami Tim Kami Sértipikat Kami Naha milih kami? 1, Kami pabrik (manuf ...