HongKong & Makau

  • HONGKONG WEST KOWLOON TERMINAL STATION 810A PROJECT

    HONGKONG JABAR KOWLOON TERMINAL STATION 810A PROYEK

    Ngaran Proyék: Stasion Terminal Hong Kong West Kowloon

    Kontraktor Proyék: Grup Permasteelisa

    Panyekel Steel stainless: JKL Hardware Co., Ltd.

    Waktos Pasokan Proyék: Pasokan Kontinyu Ti Méi 2015 dugi ka Juli, 2018

    Eusi Pasokan Proyék: Sadaya stainless steel sareng sababaraha padamelan baja galvanis anu ngadukung, kalebet bagian strukturna stainless steel bagian luar, bagian-bagian lambar stainless steel, panto seuneu stainless steel, balustrade stainless steel & handrail, jsb.

    Karakteristik Proyék: Proyék ngadopsi standar Inggris, sadayana mangrupikeun bagian anu khusus, sareng kaseueuran mangrupikeun padamel anu henteu teratur. Aya 3 aspek standar tinggi: Syarat tinggi dina bahan baku, syarat tinggi dina perawatan permukaan, syarat tinggi dina gambar sareng téknologi prosés.

  • Karl Lagerfeld Hotel,Macau