HONGKONG JABAR KOWLOON TERMINAL STATION 810A PROYEK

Pedaran pondok:

Ngaran Proyék: Stasion Terminal Hong Kong West Kowloon

Kontraktor Proyék: Grup Permasteelisa

Panyekel Steel stainless: JKL Hardware Co., Ltd.

Waktos Pasokan Proyék: Pasokan Kontinyu Ti Méi 2015 dugi ka Juli, 2018

Eusi Pasokan Proyék: Sadaya stainless steel sareng sababaraha padamelan baja galvanis anu ngadukung, kalebet bagian strukturna stainless steel bagian luar, bagian-bagian lambar stainless steel, panto seuneu stainless steel, balustrade stainless steel & handrail, jsb.

Karakteristik Proyék: Proyék ngadopsi standar Inggris, sadayana mangrupikeun bagian anu khusus, sareng kaseueuran mangrupikeun padamel anu henteu teratur. Aya 3 aspek standar tinggi: Syarat tinggi dina bahan baku, syarat tinggi dina perawatan permukaan, syarat tinggi dina gambar sareng téknologi prosés.


Detil Produk

2-1Q01014550H942-1Q010141241938 2-1Q0101413135B 2-1Q0101412523Q 2-1Q010141304P7 2-1Q01014132I44 2-1Q010141345162


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk