Pameran Canton ka-118 JKL Hardware

Pameran Impor sareng Ékspor Tiongkok, ogé katelah "Canton Fair", didirikeun taun 1957. Dibarengan ku Menteri Perdagangan RRC sareng Pamaréntah Rahayat Propinsi Guangdong sareng diayakeun ku Pusat Perdagangan Luar Negeri China, éta dilaksanakeun unggal usum semi sareng gugur di Guangzhou, Cina. Canton Fair mangrupikeun acara perdagangan internasional anu komprehensif kalayan sajarah anu pangpanjangna, skala anu pangageungna, ragam paméran anu paling lengkep, kadatangan pembeli anu pangageungna, distribusi nagara sumber pembeli anu panglobana sareng omzet bisnis pangageungna di Cina.
Waktos rilis: 2015-10-20 Editor: Administrator

2-1F221110138 2-1F221110140 2-1F221110144 2-1F221110145 2-1F221110147 2-1F221110149 2-1F221110150 2-1F221110152 2-1F221110153


Pos waktos: Aug-19-2020