Spésifikasi tina tabung stainless steel umum pikeun balustrade

38mm X 38mm pikeun balustrade leutik, 51mm X 51mm atanapi 63mm X 63mm pikeun balustrade ageung, kandelna 1.5mm dugi 2.0mm


Pos waktos: Aug-19-2020