Bédana Bahan SS304 sareng SS316

Baja stainless SS316 biasana dianggo pikeun pager dipasang di caket situ atanapi laut. SS304 mangrupikeun bahan anu paling umum di jero rohangan atanapi di luar ruangan.
 
Salaku peunteun dasar Amérika AISI, bédana praktis antara 304 atanapi 316 sareng 304L atanapi 316L nyaéta eusi karbon.
Rentang karbon maksimum 0,08% pikeun 304 sareng 316 sareng 0,030% maksimum pikeun 304L sareng 316L jinis.
Sadaya rentang unsur sanésna hakékatna sami (kisaran nikel pikeun 304 8,00-10,50% sareng 304L 8,00-12,00%).
Aya dua waja Éropa tina tipe '304L', 1.4306 sareng 1.4307. 1.4307 mangrupikeun varian anu paling sering ditawarkeun, di luar Jérman. 1,4301 (304) sareng 1,4307 (304L) masing-masing ngagaduhan kisaran karbon 0,07% maksimal sareng 0,030% maksimum. Rentang kromium sareng nikel sami, nikel pikeun duanana peunteun gaduh minimum 8%. 1.4306 intina kelas Jerman sareng minimum 10% Ni. Ieu ngirangan eusi ferit tina waja sareng parantos diperyogikeun pikeun prosés kimia.
Peunteun Éropa pikeun jinis 316 sareng 316L, 1.4401 sareng 1.4404, cocog sareng sadaya unsur kalayan rentang karbon 0,07% maksimal pikeun 1,4401 sareng 0,030% maksimum pikeun 1,4404. Aya ogé versi Mo anu luhur (2,5% minimum Ni) masing-masing dina 316 sareng 316L dina sistem EN, 1,4436 sareng 1,4432. Kanggo langkung ngahesekeun masalah, aya ogé kelas 1.4435 anu duanana luhur Mo (minimum 2,5%) sareng Ni (minimum 12,5%).
 
Pangaruh karbon dina résistansi korosi
 
'Varian' karbon handap (316L) diadegkeun salaku alternatip kana 'standar' (316) grade range karbon pikeun ngungkulan résiko korosi intercrystalline (rot buruk), anu diidéntifikasi salaku masalah dina mimiti poé panerapan steels ieu. Ieu tiasa ngahasilkeun upami baja dicekel dina kisaran suhu 450 dugi 850 ° C salami sababaraha menit, gumantung kana suhu sareng teras kakeunaan lingkungan korosif anu agrésif. Korosi teras kajantenan caket wates sisikian.
 
Upami tingkat karbon sahandapeun 0,030% maka korosi intercrystalline ieu henteu lumangsung saatos kakeunaan suhu ieu, khususna pikeun jangka waktu anu biasana dialaman di zona anu kapangaruhan panas dina bagian-bagian baja anu 'kandel'.
 
Pangaruh tingkat karbon dina katahanan
 
Aya pandangan yén jenis karbon handap langkung gampang dilas tibatan jinis karbon standar.
 
Sigana henteu aya alesan anu jelas pikeun ieu sareng béntenna sigana aya hubunganana sareng kakuatan handap jinis karbon handap. Jinis karbon handap tiasa langkung gampang dibentuk sareng bentukna, anu dina gilirannana ogé mangaruhan tingkat résidu résidu kénca beusi saatos dibentuk sareng pas pikeun las. Ieu tiasa nyababkeun jinis karbon 'standar' peryogi langkung kakuatan pikeun nahan aranjeunna dina posisi pas dipasang-pikeun pangelasan, kalayan langkung kacenderungan ka musim semi-balik upami henteu leres dicekel.
 
Bahan bakar las pikeun kadua jinis didasarkeun kana komposisi karbon rendah, pikeun nyegah résiko korosi intercrystalline dina nugget las anu padet atanapi tina difusi karbon kana logam induk (sakurilingna).
 
Sértipikasi-ganda tina waja komposisi karbon handap
 
Baja anu didamel sacara komersil, nganggo metode pembuatan baja ayeuna, sering dihasilkeun salaku jinis karbon rendah sabab tangtosna kusabab ningkatna kontrol dina pembuatan baja modéren. Hasilna produk baja réngsé sering ditawarkeun ka pasar 'dual Certified' pikeun duanana sebutan kelas sabab tiasa dianggo pikeun pabéja-béja anu netepkeun boh kelas, dina standar anu khusus.
 
304 Jenis
 
BS EN 10088-2 1.4301 / 1.4307 kana standar Éropa.
ASTM A240 304 / 304L OR ASTM A240 / ASME SA240 304 / 304L kana standar pembuluh tekanan Amérika.
316 Jenis
 
BS EN 10088-2 1.4401 / 1.4404 kana standar Éropa.
ASTM A240 316 / 316L ATAU ASTM A240 / ASME SA240 316 / 316L, kana standar pembuluh tekanan Amérika.

Pos waktos: Aug-19-2020